ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ-ΠΡΑΣΙΝΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ε.Φ.ΑΛ

23 Ιουν 2014

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου- Πρασινάδας κ. Πυρινός Δημήτρης και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Εθελοντών Φιλόζωων Αλεξάνδρειας (Ε.Φ.ΑΛ) και ιδιαίτερα την Παπαποστόλου Κατερίνα, εκπαιδευτικό και αντιπρόεδρο του συλλλόγου, την

Κουτσιούκη Εύα, ταμία και την Παράσχου Πάττυ, γραμματέα του συλλόγου, για την ενημέρωση που έκαναν στους μαθητές στα πλαίσια του προγράμματος που έχουν ξεκινήσει και περιλαμβάνει ενημερώσεις στα σχολεία «Μιλώντας στα παιδιά για τη φιλοζωία: Μια κλωτσιά και ένα φιλί».

Ήταν μια μέρα όπου μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση μεταδόθηκαν αισθήματα φιλοζωίας στα παιδιά τα οποία καθηλωμένα παρακολουθούσαν όλο το πρόγραμμα. Ιδιαίτερη χαρά τους έδωσε η παρουσία της Διώνης, μια κακοποιημένης αδέσποτης σκυλίτσας που έκανε επίδειξη δεξιοτήτων δείχνοντας στους μαθητές πως με τα ζώα με τη χρήση λιχουδιάς, αγάπης και υπομονής μπορείς να καταφέρεις θαύματα.

Τους ευχομάστε καλή επιτυχία στο σπουδαίο έργο που έχουν αναλάβει και τους ευχαριστούμε που μας συμπεριέλαβαν ανάμεσα στα σχολεία που πρώτα επισκέφθηκαν.

Με εκτίμηση
Πυρινός Δημήτρης

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας