Μοιρα......είδες βιτρίνες;.....Ένα όνειρο!!!!

28 Νοε 2014

Το πνεύμα των Χριστουγεννων καταφτάνει στο βιβλιοπωλειο Μοιραιδες που τη Δευτερα 1 Δεκεμβρίου θα ειναι ετοιμο να μας υποδεχτεί στο νέο του χώρο στη Μ.Αλεξανδρου 31.Η πρωτη επίσκεψη μας εκει μας άφησε τις καλυτερες εντυπώσεις μιας που οι βιτρίνες του παραπέμπουν σε αλλες εποχές και το στήσιμο του βιβλιοπωλείου θυμίζει περισσότερο χώρα παραμυθιού.

Οι Μοιραιδες συνεχίζουν με μεγαλυτερη διαθεση και κρατωντας την ποιότητα και φέρνοντας πλεον ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε χιλιάδες ειδη.Δινοντας μας την ευκαιρία να επιλεξουμε μεσα απο μια πολύ μεγάλη γκάμα σχολικών ειδών,χειροποιητου κοσμήματος και ειδων δωρου για κάθε ηλικία.8 χρονια λοιπόν μετα και το ταξιδι τους συνεχίζεται σε εναν πραγματικά υπέροχο χωρο τον οποιο αξιζει πολύ να επισκεφθειτε.

Στο βιβλιοπωλειο εχει δημιουργηθεί και ένας χώρος οπου θα υποδέχεται συγγραφείς,θα διοργανώνονται λογοτεχνικα απογευματα,χειροτεχνικες κατασκευες και διαγωνισμοί ζωγραφικης!

Το βιβλιοπωλείο τη Δευτερα θ παραμείνει ανοιχτό όλη την ημέρα για να σας καλοσωρισει στο νεο του χωρου οπου ολα μοιάζουν να ξεκινουν παλι απο την αρχη!!!Οι πολυ μεγαλες προσφορες συνεχίζονται για ολο τον Δεκέμβριο!!!!
Να τους ευχηθούμε καλες δουλειες και καλη αρχή στο νεο τους ξεκίνημα!!!!!!!

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας