ΟΛΑ...ΜΑΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ¨ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ¨! ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΡΙΓΑ (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

05 Ιουλ 2014

Την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014, η μικτή χορωδία του Δήμου μας "Αλεξανδρινές Φωνές" πραγματοποίησε  γενική πρόβα ανοιχτή για το κοινό, στην αίθουσα του Δημαρχείου της Αλεξάνδρειας στις 21.00.
Παρουσιάστηκε η παράσταση που ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της χορωδίας μας  στην "8η Χορωδιακή Ολυμπιάδα" στη Ρίγα της Λετονίας 7-16 Ιουλίου 2014.¨ΟΙ ΑΛΕΞΑΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ¨ τραγούδησαν μελωδικά σαν αηδόνια.

Το πάθος, η ενέργεια και το ταλέντο τους πλημμύρισαν την Αίθουσα του Δημαρχείου.
Το αποτέλεσμα συναρπαστικό!
Θαμπωμένο έμεινε το κοινό από τη λάμψη και την ελληνικότητα της σκηνικής παρουσίας.

Μια γλυκύτατη ήρεμη δύναμη η μαέστρος κα Ελένη Θεοδωρίδου.Στην πρόβα παραβρέθηκε ο νέος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης,
οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι  Νίκος Αλεξόπουλος, Νίκος Μπρουσκέλης και Αθανάσιος Παντόπουλος.

Το alexandriamou.gr ως χορηγός επικοινωνίας και η Διαφημιστική εταιρεία Silk & Design ως χορηγός της ενδυμασίας αποστολής θα είναι πάντα αρωγοί σε τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν τον πολιτισμό και μας κάνουν ως πολίτες να αισθανόμαστε ¨ψηλότεροι¨ αφού και μόνο η συμμετοχή των ¨Αλεξανδρινών Φωνών¨
στην Ολυμπιάδα είναι ένα τεράστιο επίτευγμα από τη στιγμή που καλούνται να αναμετρηθούν με Ιερά Τέρατα και Γίγαντες της Χορωδιακής Μουσικής!Οι καλύτερες ευχές μας...σας ακολουθούν!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Επιμέλεια άρθρου:Kαραγιάννη - Πουρτσίδου Έφη

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας