ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΝΑΟΥΣΑ, ΚΡ. ΒΡΥΣΗ

19 Νοε 2014

Συλλήψεις για κλοπή    

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Νάουσα Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νάουσας, 33χρονη και 31χρονος, υπήκοοι Αλβανίας, καθώς το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσαν από κατάστημα (super market) διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 300 ευρώ.
Οι παραπάνω εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, σε έλεγχο του οποίου βρέθηκαν τα

αφαιρεθέντα αντικείμενα και κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και το όχημα.

Σύλληψη για δύο κλοπές    

Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Κρύα Βρύση Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, 46χρονος ημεδαπός, για κλοπή.
Ειδικότερα, προχθές το βράδυ αφαίρεσε από περίπτερο 63χρονης το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και προϊόντα αξίας 34 ευρώ, ενώ χθες το βράδυ, αφαίρεσε από 45χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος εστιατορίου το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ, προσποιούμενος ότι δεν έλαβε το σωστό υπόλοιπο χρημάτων έπειτα από συναλλαγή μαζί του. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα χρηματικά ποσά.

Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη    

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σε βάρος 47χρονου ημεδαπού, για απάτη μέσω διαδικτύου που έγινε την 11.11.2014 στην Κατερίνη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 24χρονου, ο παραπάνω είχε αναρτήσει αγγελία μέσω διαδικτύου σχετική με την πώληση δίκυκλης μοτοσικλέτας και τον εξαπάτησε  ως υποψήφιο αγοραστή, καθώς ο 24χρονος κατέθεσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ως αντίτιμο για την αγορά της, χωρίς ωστόσο να παραλάβει το όχημα ποτέ.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας