Συλλήψεις 11 ατόμων για εκρεμή διωκτικά έγγραφα και κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε Ημαθία. Πέλλα, Πιερία

09 Ιαν 2015

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν χθες σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Σέρρες, σε ειδικούς αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν χθες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, ενώ άλλα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, συνελήφθη στην Κατερίνη, 34χρονος που σε βάρος του εκκρεμούσε

καταδικαστική απόφαση με συνολική ποινή φυλάκισης 16 ετών και χρηματική ποινή 8.000 ευρώ, για απλή συνέργεια σε διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα μη νόμιμων μεταναστών.

Στις Σέρρες συνελήφθησαν ένας 63χρονος, ένας 48χρονος και μία 37χρονη, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με συνολικές ποινές φυλάκισης που κυμαίνονταν από 6 έως 13 μήνες, για κατά περίπτωση το αδίκημα της κλοπής και της απόπειρας κλοπής.

Παράλληλα, συνελήφθησαν άλλα 7 άτομα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Σερρών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών. 

  Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε Πιερία και Έδεσσα γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ στη Νέα Εθνικό Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αιγινίου Πιερίας,συνελήφθησαν 2 άτομα ηλικίας 38 και 54 ετών, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 61,2 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

Στην Έδεσσα χθες το απόγευμα συνελήφθη 31χρονος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 3 γραμμαρίων, καθώς και μια 41χρονη που στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 9 γραμμαρίων και 9 ναρκωτικά δισκία.

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας