Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ:ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ

23 Μαϊ 2014

Η προεκλογική εκστρατεία τελειώνει απόψε και ο Δήμος Αλεξάνδρειας θα έχει το θλιβερό προνόμιο να είναι ο μόνος στην Ελλάδα χωρίς debate των υποψηφίων, έστω και σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, έστω και διαδικτυακά.

Ο κ. Γκυρίνης, απορρίπτοντας όλες τις προσκλήσεις Μέσων Ενημέρωσης, θεωρεί

προφανώς οτι οι πολίτες δεν θα μπορέσουν να συγκρίνουν τα προγράμματα των συνδυασμών και έτσι ίσως θριαμβεύσει χωρίς προτάσεις και χωρίς σχέδιο. Μάλλον νομίζει οτι η Αλεξάνδρεια έχει δημότες μειωμένης αντίληψης.

Η απίθανη δικαιολογία του οτι γύρισε όλα τα χωριά και μίλησε και επομένως δεν χρειάζεται ραδιοτηλεοπτικός διάλογος, μόνο ως απίστευτη μπορεί να χαρακτηριστεί. Δείχνει όμως και την αίσθηση της Δημοκρατίας που τον διακατέχει. Με τους "ξύλινους λόγους" στην πόλη και τα χωριά υποκαθιστά την ανάγκη μιας πολιτισμένης αντιπαράθεσης και έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει από τους ψηφοφόρους το δικαίωμα να συγκρίνουν τις θέσεις των 2 υποψηφίων και να τους δουν να απαντούν σε δύσκολα ερωτήματα.

Οσο για τη βεβαιότητά του οτι θα νικήσει, η πρώτη απάντηση απόψε στις 9 το βράδυ στην οδό Αριστοτέλους στα ΚΤΕΛ Αλεξάνδρειας στην ομιλία του Φώτη Δημητριάδη.

Γραφείο Τύπου

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας