alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Με ιδιαίτερα μεγάλη καθυστέρηση δημοσιεύτηκαν σήμερα (17/8/2016) στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β´2535/17-8-2016) οι υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες καθορίζονται τα τέλη έκδοσης αδειών κυνηγιού και η ετήσια συνδρομή των κυνηγών στους αναγνωρισμένους κυνηγετικούς συλλόγους.

Στον Δημήτρη Μητροπάνο που αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικότερους τραγουδιστές του Ελληνικού πενταγράμμου είναι αφιερωμένη η συναυλία που διοργανώνουν στις 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Μακεδονικού Γέφυρας Θεσσαλονίκης η ποδοσφαιρική ομάδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ, η ομάδα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου Ημαθίας ''Ο Φίλιππος΄΄,  διοργανώνει και σας προσκαλεί,στο 2ήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Αυγούστου  στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κλειδίου με ώρα έναρξης 20:30.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Τις "Λύρες της Ελλάδος" θα μας παρουσιάσει φέτος η 2η Γιορτή Γης την Παρασκευή 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 8:30 το βράδυ στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Χαρίεσσας Νάουσας.

Μια συνεργασία σταθμό για

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 21:34

Xάθηκε πορτοφόλι στην Αλεξάνδρεια

Xάθηκε πορτοφόλι με σημαντικά έγγραφα .σήμερα Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 στο δρόμο Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας - Βέροιας.

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Βέροια Κ20 1-0 (Αναστάσης)

Κατηγορία Αθλητικά

Φιλικό αγώνα έδωσε η Α.Ε. Αλεξάνδρειας με την ομάδα Κ20 Βεροιας στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο, την Τετάρτη 17 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αθλητικά

Φιλικό αγώνα έδωσε ο Ολυμπιακός Λουτρού με την ομάδα της Α.Ε Σχοινά στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο, την Τετάρτη 17 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο Λουτρού.

Κατηγορία Αθλητικά

18.00 (ΔΑΚ Αλεξάνδρειας) ΑΕ Αλεξάνδρειας – Βέροια Κ20

Κατηγορία Αθλητικά

Το Υπουργείο Πολιτισμού διοργανώνει όπως κάθε χρόνο εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για την αυγουστιάτικη Πανσέληνο.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας