ΔΕΘ-Helexpo:26η Detrop - 6η Oenos από 3 έως 6 Μαρτίου Κύριο

22 Φεβ 2017
ΔΕΘ-Helexpo:26η Detrop - 6η Oenos από 3 έως 6 Μαρτίου
Η έκθεση Detrop, είναι η πρώτηέκθεση στην Ελλάδα στον κλάδο των τροφίμων & ποτών. Με σοβαρότητα, σταθερά βήματα, χωρίς
διογκωμένα στατιστικά αποτελέσματα και κινήσεις εντυπωσιασμού και με την αξιοπιστία που προσφέρει ο εθνικός εκθεσιακός Φορέας, ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ, είναι η μόνη που παραμένει και επιμένει, από το 1976 έως σήμερα, στην ελληνική αγορά.
 Τον εγχώριο και διεθνή «παλμό» του κλάδου τροφίμων-ποτών θα καταγράψει το εκθεσιακό «δίδυμο» Detrop - Oenos, που θα διοργανώσει από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017 η ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 Δύο Μεγάλα Θεματικά Σαλόνια με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών θα βρίσκονται στο επίκεντρο των δυο διοργανώσεων.
                   Το πρώτο σαλόνι θα εστιάσει στο Ελαιόλαδο και την Ελιά, τους θησαυρούς της  ελληνικής γης και της μεσογειακής διατροφής και το δεύτερο σαλόνι θα εστιάσει στα Αποστάγματα και τους «πρωταγωνιστές» τους, το ούζο και το τσίπουρο.
OENOS
 Σε ανεξάρτητο χώρο και με αναβαθμισμένες εκθεσιακές δομές που αναδεικνύουν τις ετικέτες των οινοπαραγωγών, η έκθεση OENOS προσελκύει το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών σε ένα περιβάλλον άκρως εκλεπτυσμένο όπως της αρμόζει.
 
Και φυσικά για όλους τους εκθέτες δωρεάν ….    Παροχή ποτηριών και πάγου
    Συνεχή τροφοδοσία με καθαρά ποτήρια καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης
    Συμμετοχή των ετικετών στο wine bar
    Β2B συναντήσεις με εισαγωγείς

Ούζο & Τσίπουρο. Δύο  ποτά άκρως «Ελληνικά»  γεμάτα φιλοσοφία και παράδοση που κανένας δεν μπορεί να αντιγράψει και που συνδέονται άρρηκτα με τον τρόπο ζωής, φιλοξενίας και διασκέδασης των Ελλήνων.
 
Σε ένα από τα πιο κεντρικά περίπτερα της έκθεσης και συγκεκριμένα στο περίπτερο 12 το Θεματικό Σαλόνι Ελιάς-Ελαιολάδου, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών σε ένα περιβάλλον άκρως εκλεπτυσμένο όπως του αρμόζει.
 Για πρώτη φορά, στήνεται  ένα μπαρ ελαιολάδου, με πρωταγωνιστές τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, από κάθε γωνιά της χώρας. Με την παρουσία γευσιγνωστών, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, δίνεται πλέον η ευκαιρία στους ξένους εμπορικούς επισκέπτες αλλά και στους Έλληνες, να ενημερωθούν για τα ελαιόλαδα της χώρας μας.  Η ομάδα των «ειδικών», θα αποκαλύψει τα μυστικά της γευσιγνωσίας του ελληνικού ελαιολάδου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα δημιουργηθεί στην είσοδο του περιπτέρου, με απώτερο σκοπό την παρουσίαση όλων των ετικετών και γευστικής δοκιμής αυτών.
http://detrop.helexpo.gr/sites/default/files/gfx/2017/brochure_thumb.jpg
 
http://detrop.helexpo.gr/sites/default/files/gfx/2017/p1.jpg
 
http://detrop.helexpo.gr/sites/default/files/gfx/2017/declic023.jpg

www.helexpo.gr
 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας