Κίνηση Σεβασμιωτάτου από 07.11 έως 16.11.2014

06 Νοε 2014

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας:

Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό επί τη εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο χωριό Αρχάγγελος.

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο χωριό Ασώματα.

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 11:00π.μ. θα παρευρεθεί στην Ημερίδα: «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: 300 χρόνια από την γέννησή του», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (πίσω από το Βήμα του απ.Παύλου).

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Νεκταρίου στον Ι.Ν. Αναλήψεως και Αγίου Νεκταρίου Βεροίας.

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο χωριό Πλατύ επί τη εορτή του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου.

Την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στις 18:30 θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό του Αγίου Μηνά του Θαυματουργού στον ομώνυμο ναό του στην Νάουσα.

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης.

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο χωριό Βρυσάκι επί τη εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στις 20:30 θα ιερουργήσει στην ιερά αγρυπνία η οποία θα τελεστεί στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στην Βέροια επί τη εορτή της συνάξεως της Αγίας Οικογενείας των Παλαμάδων, όπου και θα πραγματοποιήσει κουρά μοναχού.

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο χωριό Παλαιός Πρόδρομος επί τη εορτή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ματθαίου.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας