δημιουργούν με μεράκι παραδοσιακά ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα. Συγκεκριμένα, εκπαιδεύτηκαν κυρίως στην τεχνολογία παρασκευής λευκών τυριών άλμης (φέτα και τελεμές), τυριών τυρογάλακτος (μυζήθρα, ανθότυρος και μανούρι), κασεριού, γραβιέρας, κεφαλοτυριού και παραδοσιακού γιαουρτιού.
Με σεβασμό στον καταναλωτή, τα γαλακτοκομικα προϊόντα παρασκευάζονται από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες , συνδυάζοντας την παράδοση με την υψηλών προδιαγραφών τεχνολογία και με συναταγές της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Μέλημα των ιδιοκτητών είναι να προσφέρουν στους καταναλωτές ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα, παντρεύοντας άριστα την παράδοση με την τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών.
Τα τυριά είναι στο στάδιο της ωρίμανσης και η διάθεσή τους θα αρχίσει στο πρώτο 10ήμερο του Απριλίου.
Η επιχείρηση εφαρμόζει και τηρεί μιας συνεχούς & μεθοδευμένης σειράς ενεργειών που βασίζεται στις αρχές του συστήματος αυτοελέγχου H.A.C.C.P.