Παραδοσιακές πίτες, ντόπια τυριά και άλλα προϊόντα της Ημαθίας, περιλαμβάνει το πλούσιο και γευστικό μενού του“Imathia Brunch”
ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ,
Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
Οι ξενοδόχοι της Ημαθίας σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας σας προσκαλούν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου ώρα 11:00 στην αίθουσα ΕΡΙΑ (στη Νάουσα) στην εκδήλωση «IMATHIA BRUNCH WINΕ EDITION» που διοργανώνουν στο πλαίσιο του τριήμερου εορτασμού «Νάουσα Πόλη του Οίνου 2019» που διοργανώνεται από το σύνδεσμο Oινοποιών και Aμπελουργών της Oινοποιητικής Ζώνης «Νάουσας»,
Το Brunch είναι μια νέα τάση γαστρονομίας, ένα πρωινό και ταυτόχρονα μεταπρωϊνό γεύμα, που στηρίζουν οι ξενοδόχοι, οι επισκέπτες και οι επαγγελματίες της Ημαθίας, κάτι που αποδεικνύεται από τις διαρκώς αυξανόμενες συμμετοχές των ξενοδοχείων, που το συμπεριλαμβάνουν στο μενού τους, αλλά και από τη δυναμική προσέλευση του κόσμου, που επιλέγει να δοκιμάζει τις brunch δημιουργίες των ξενοδοχείων, σε ώρες λίγο μετά το πρωί και λίγο πριν το μεσημέρι, τα Σαββατοκύριακα.
Η παρουσίαση των προτάσεων για το «IMATHIA BRUNCH WINΕ EDITION» στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Ένωσης Ξενοδόχων και της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθεί στον αναστηλωμένο πρώην βιομηχανικό χώρο του συγκροτήματος ΕΡΙΑ της Νάουσας, εκεί που ζεσταινόταν κάποτε το καμίνι των βαφείων της εταιρίας και τώρα αναζωπυρώνεται με γευστικές προτάσεις μεταπρωινού γεύματος, δίνοντας νέα νότα στην τοπική όσο και γευστική ξενοδοχειακή πρόταση, με σαφώς θετικές προοπτικές για την τοπική οικονομία.
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ «IMATHIA BRUNCH WINΕ EDITION»
Η πρόταση του «IMATHIA BRUNCH WINΕ EDITION» στοχεύει άμεσα στη δημιουργία ενός τύπου πρωινού και μεταπρωινού γεύματος, τοπικής προέλευσης (Ημαθιώτικο Πρωινό), που μπορεί να αποτελέσει ισχυρό στοιχείο ενίσχυσης της ντόπιας γαστρονομικής πρότασης και να ενταχθεί στο κάδρο των γευστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, απευθυνόμενο στον κάθε επισκέπτη αλλά και στους ίδιους τους κατοίκους που επιθυμούν να το απολαύσουν σε ξενοδοχεία ή χώρους εστίασης, τα Σαββατοκύριακα.
Για την εκδήλωση της Κυριακής και για την παρουσίαση του Ημαθιώτικου branch, επιλέχθηκαν premium πρώτες ύλες της Ημαθίας και οι δημιουργοί του, εργάστηκαν πάνω σε επιλεγμένες συνταγές για να τις παρουσιάσουν και να τις προσφέρουν στον κόσμο. Συγκεκριμένα, το «IMATHIA BRUNCH WINΕ EDITION» που θα παρουσιαστεί περιλαμβάνει:
-ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ ΜΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ ΚΡΑΣΙ (ΓΕΜΙΣΗ ΜΟΣΧΑΡΙ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ,ΜΑΝΟΥΡΙ ΠΟΠ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ)
-ΜΙΝΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
-ΜΙΝΙ ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΛΙ, ΚΡΑΝΜΠΕΡΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
-ΓΛΥΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ ΚΡΑΣΙ
-ΕΛΑΙΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΟΡΕΙΝΗ ΡΙΓΑΝΗ
-ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ «ΒΡΑΣΤΟ» ΚΟΥΛΟΥΡΙ, ΤΖΕΠΟΥ 1927, ΜΕ ΤΥΡΙ ΠΟΠ ΜΠΑΤΖΟ.
-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΛΑΤΣΙΝΤΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
-ΠΑΝ ΚΕΙΚΣ ΖΥΜΩΜΕΝΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΒΕΡΜΙΟΥ, ΡΑΝΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ.
-ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΣΣΑΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
-ΜΙΝΙ ΚΡΟΚ ΜΕΣΙΕ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΠΟΠ.
-ΤΑΡΤΑ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ.
-ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ ΖΕΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ 3 ΤΥΡΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΛΕΥΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
-ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
-ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ
-ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΚΡΑΚΛΙΑΝΟΣ ΜΕ ΜΑΝΤΖΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
Η είσοδος στην εκδήλωση της Κυριακής είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο και η πρόκληση απευθύνεται σε όλες και όλους, αναμένοντας γνώμες, εντυπώσεις και άλλες προτάσεις. Καλή σας απόλαυση.